Reclamebureau in Overijssel gezocht?

Ben jij op zoek naar een reclamebureau in Overijssel om de huisstijl van jouw bedrijf aan te pakken? Of wil je graag een mooi ontworpen flyer of nieuwe visitekaartjes voor de hele afdeling? Daarvoor en voor meer kun je terecht bij ons communicatiebureau in Overijssel: Loodrecht Reclame. Voor alles wat voorbij komt aan reclame kun je bij ons terecht. Loodrecht Reclame is gespecialiseerd in grafische vormgeving. Wij ontwerpen alles wat je maar wenst, van logo’s en brochures tot autobedrukking en online advertenties. Het totaalpakket vind je bij ons, wij zijn een echt full service reclamebureau. Wel zo makkelijk voor jou. We bieden onze klanten graag een zeer breed diensten pakket!

Over Loodrecht Reclame

Reclamebureau Loodrecht Reclame is twee man sterk, dus kleinschalig,maar dat maakt ons juist een persoonlijk communicatiebureau uit Overijssel om mee samen te werken. En samenwerken is bij ons ook echt samenwerken. Jouw wensen staan te allen tijde centraal en wij luisteren nauwgezet naar wat jij voor ogen hebt. You name it en wij ontwerpen. Je zult verstelt staan van de mogelijkheden die je hebt, in ontwerp en in drukwerk. Dankzij ons brede grafische verleden zijn wij in staat heel veel voor onze klanten te realiseren. We hebben veel ervaring in ons vakgebied, dus je kunt rekenen op kwaliteit bij Loodrecht Reclame.

We bestaan sinds november 2016 en hebben Loodrecht Reclame opgezet vanuit een gedeelde droom om zelfstandig een eigen reclamebureau te runnen. Die droom hebben we waargemaakt en nu staan we te popelen om voor jouw bedrijf of organisatie mooie en effectieve reclame te maken. Wij denken graag met je mee om de juiste boodschap van je bedrijf, dienst of product te uiten!

Loodrecht Reclame is gevestigd in Hardenberg, Overijssel. Hier hebben we ons eigen kantoor met alles wat we maar nodig hebben om ons vak te kunnen uitoefenen; reclame maken!Vanuit ons reclamebureau verrichten wij ontwerpwerkzaamheden voor met name bedrijven in Overijssel, maar iedereen is welkom bij ons reclamebureau in Overijssel.

Wat wij doen

Je kunt bij ons terecht voor alles wat je wilt laten realiseren aan reclame in Overijssel. Zo kun je bij ons terecht voor advies en voor ontwerp. Wij ontwerpen logo’s, flyers, brochures, auto-opdrukken, visitekaartjes en nog heel veel meer aan communicatie-uitingen. Maar reclame en een huisstijl zijn meer dan die losstaande producten. Wij helpen je nadenken over welk gevoel je jouw klanten wilt geven bij jouw dienst of product. Samen laten we de identiteit van jouw organisatie terugkomen in onze ontwerpen.

Ben jij van plan het gelijk goed aan te pakken? Dan kun je bij Loodrecht Reclame om het totaalpakket vragen. Dat betekent dat wij alles voor jou gaan regelen, van ontwerp en advies tot het bedrukken en laten bezorgen van al jouw nieuwe communicatie- en reclamemateriaal. Wij kunnen jou volledig ontzorgen en alles voor je oppakken. Tegenwoordig zijn via meerdere kanalen je doelgroep te bereiken, we bieden je tal van mogelijkheden in online en offline media.

Contact opnemen

Heb je interesse in onze diensten? Voor advies, grafisch ontwerp en een volledige service kun je contact met ons opnemen door te bellen naar 0523-745343 of je kunt mailen naar info@loodrechtreclame.nl. Liever een WhatsApp sturen? Dat kan naar 06-51465246. Als je een vraag hebt mag je ons altijd contacteren. Wij komen zo snel mogelijk bij je terug!

Neem contact op