De BMW I3: rijden in de toekomst

De BMW I3: rijden in de toekomst

De toekomst van duurzaam rijden is hier, en wel elektrisch. De BMW I3 is een game-changer in de markt van elektrische auto’s. Hij biedt bestuurders een milieuvriendelijke optie die niet ten koste gaat van stijl, comfort of prestaties. Hier volgen enkele voordelen van rijden met de BMW I3.

Range Anxiety? Niet met de BMW I3

Een van de grootste zorgen van bestuurders die overstappen op een elektrische auto is de afstandsangst – de angst dat je zonder stroom komt te zitten voor je je bestemming bereikt. De BMW I3 heeft een actieradius tot 300 kilometer op één lading, zodat u er zeker van kunt zijn dat u nooit aan de kant van de weg zult staan. En mocht de accu toch leeg raken, dan is de BMW I3 standaard uitgerust met Range Extender technologie, die in werking treedt wanneer de accu leeg raakt en u een extra actieradius van 100 kilometer biedt. Hij heeft een laadvermogen van 11kW. De BMW laadkabel voor deze auto moet een type 2 stekker hebben en geschikt zijn voor 3 fase opladen tot 16 Ampère. Kies uiteraard ook de laadpaal uit die het laadvermogen kan leveren om de optimale laadsnelheid te benutten.

Bespaar op brandstof en onderhoud

Elektrische auto’s zijn veel goedkoper in gebruik dan auto’s die op gas rijden – het opladen van een elektrische auto kost ongeveer de helft minder dan het tanken van een gasauto. En omdat er in elektrische auto’s geen vloeistoffen of filters moeten worden vervangen, zijn ook de onderhoudskosten aanzienlijk lager. Na verloop van tijd zal rijden met de BMW I3 u op meer dan één manier geld besparen.

Verantwoord rijden was nog nooit zo leuk

De BMW I3 is niet alleen goed voor uw portemonnee en het milieu – hij is ook goed voor uw ziel. Als u achter het stuur van de BMW I3 stapt, voelt u zich goed in de wetenschap dat u uw steentje bijdraagt aan duurzaam rijden. Maar in tegenstelling tot sommige andere elektrische auto’s op de markt, betekent rijden met de BMW I3 niet dat u moet inboeten aan stijl of prestaties. Met zijn strakke design en krachtige elektrische motor is de BMW I3 een plezier om in te rijden – verantwoord rijden was nog nooit zo leuk.

Conclusie

Als u op zoek bent naar een elektrische auto die geen stijl of prestaties opoffert, kijk dan niet verder dan de BMW I3. Met een actieradius tot 153 mijl en standaard Range Extender technologie hoeft u zich nooit zorgen te maken dat u aan de kant van de weg strandt. En omdat elektrische auto’s goedkoper zijn in gebruik en minder onderhoud vergen dan benzineauto’s, bespaart u met de BMW I3 op meerdere manieren geld. Verantwoord rijden was nog nooit zo leuk – stap vandaag nog over en doe mee aan de revolutie van duurzaam rijden met de BMW I3.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.