Stauf Flooring Products - The Best in the Business

Stauf Flooring Products – The Best in the Business?

Als het om vloeren gaat, zijn er veel verschillende opties. Tapijt, hardhout, laminaat, tegels, linoleum… de lijst gaat maar door. En binnen elk type vloer zijn er nog meer keuzes te maken. Welke kleur moet u kiezen? Welke stijl? Welk merk?

Als u op zoek bent naar een duurzame vloer van hoge kwaliteit, bent u de naam “Stauf” misschien al eens tegengekomen. Stauf is een Duits bedrijf dat al meer dan 100 jaar vloerproducten maakt, en hun producten staan bekend als de beste in de branche. In deze blogpost nemen we Stauf en hun vloerproducten onder de loep om te zien of ze echt het beste van het beste zijn.

Een korte geschiedenis van Stauf

Stauf-lijmen werden voor het eerst ontwikkeld in 1892 door Wilhelmautomobile Staufenberger, en ze werden al snel populair bij schoenmakers en leerbewerkers. In het begin van de jaren 1900 breidde Stauf zijn productlijn uit met vloer- en parketlijmen en begon het zijn producten te exporteren naar heel Europa

In de jaren zestig was Stauf een van de belangrijkste leveranciers van lijmen en afdichtingsmiddelen in Duitsland en begon het bedrijf uit te breiden naar andere landen in Europa en Aziƫ. De laatste jaren zijn ze ook begonnen met de verkoop van hun producten in Noord-Amerika. Vandaag de dag is Stauf een wereldwijde onderneming met meer dan 500 werknemers wereldwijd

Wat onderscheidt Stauf?

Een van de dingen die Stauf onderscheidt van andere bedrijven is hun streven naar kwaliteit. Alle producten worden in Duitsland gemaakt met uitsluitend grondstoffen van de hoogste kwaliteit. Hun producten worden ook onderworpen aan strenge tests om ervoor te zorgen dat ze aan alle internationale normen voldoen of deze overtreffen

Wat Stauf ook onderscheidt is hun klantenservice. Een team van experts staat klaar om al uw vragen over hun producten of uw project te beantwoorden. En als u niet zeker weet welk product geschikt is voor uw project, kunnen hun experts u helpen het juiste product te kiezen op basis van uw specifieke behoeften Tot slot biedt Stauf een breed scala aan producten waaruit u kunt kiezen. Of u nu op zoek bent naar een lijm voor hardhouten vloeren of tapijttegels, ze hebben een product dat aan uw behoeften voldoet. En als u op hun website niet kunt vinden wat u zoekt, zijn ze altijd bereid oplossingen op maat te ontwikkelen om aan uw unieke eisen te voldoen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.