Onze diensten

Voor de volgende diensten kun je Loodrecht Reclame inschakelen:

  • Advies
  • Ontwerp
  • Totaalservice inclusief drukwerk en bezorging

Je kunt bij ons terecht voor alles wat je wilt laten realiseren aan reclame. Zo kun je bij ons terecht voor advies en voor ontwerp. Wij ontwerpen logo’s, flyers, brochures, auto-opdrukken, visitekaartjes en nog heel veel meer aan communicatie-uitingen. Maar reclame en een huisstijl zijn meer dan die losstaande producten. Wij helpen je nadenken over wel gevoel je jouw klanten wilt geven bij jouw dienst of product. Samen laten we de identiteit van jouw organisatie terugkomen in onze ontwerpen.

Ben jij van plan het gelijk goed aan te pakken? Dan kun je bij Loodrecht Reclame om het totaalpakket vragen. Dat betekent dat wij alles voor jou gaan regelen, van ontwerp en advies tot het bedrukken en laten bezorgen van al jouw nieuwe communicatie- en reclamemateriaal. Wij kunnen jou volledig ontzorgen en alles voor je oppakken. Tegenwoordig is je doelgroep via meerdere kanalen te bereiken, we bieden je tal van mogelijkheden in online en offline media

Ga jij bijvoorbeeld een nieuwe weg inslaan met al je reclameuitingen? Wij kunnen je adviseren omtrent je mogelijkheden in drukwerk en in grafische ontwerp. Wij zijn gespecialiseerd in het grafisch ontwerpen van huisstijlen. Jouw volledige huisstijl is bij ons in goede handen. Wij werken nauw met onze klanten samen en luisteren goed naar hen om tot het beste eindresultaat te komen. Het gaat tenslotte wel om jouw huisstijl, dus we begrijpen dat die perfect naar wens moet zijn, dus daar gaan we ook voor zorgen.

Grafische vormgeving is waar wij het sterkst in zijn. Je kunt door ons je gehele huisstijl laten ontwerpen, maar dan heb je alleen nog maar de ontwerpen. Het is voor het eindresultaat wel zo fijn om ook direct alles in print te hebben, lijkt ons. Daarom kun je ook voor al het drukwerk in Hardenberg bij Loodrecht Reclame terecht. Zelfs als je slechts 100 visitekaartjes wilt laten drukken. En dat is voordelig! Voor zowel groot bulk drukwerk als voor kleine hoeveelheden kan je je opdracht bij ons neerleggen en je krijgt het voor een mooie prijs.