Dit zijn wij

Reclamebureau Loodrecht Reclame is twee man sterk, dus kleinschalig, maar dat maakt ons juist een persoonlijk communicatiebureau om mee samen te werken. En samenwerken is bij ons ook echt samenwerken. Jouw wensen staan te allen tijde centraal en wij luisteren nauwgezet naar wat jij voor ogen hebt. You name it en wij ontwerpen. Je zult verstelt staan van de mogelijkheden die je hebt, in ontwerp en in drukwerk. Dankzij ons brede grafische verleden zijn wij in staat heel veel voor onze klanten te realiseren. We hebben veel ervaring in ons vakgebied, dus je kunt rekenen op kwaliteit bij Loodrecht Reclame.

We bestaan sinds november 2016 en hebben Loodrecht Reclame opgezet vanuit een gedeelde droom om zelfstandig een eigen reclamebureau te runnen. Die droom hebben we waargemaakt en nu staan we te popelen om voor jouw bedrijf of organisatie mooie en effectieve reclame te maken. Wij denken graag met je mee om de juiste boodschap van je bedrijf, dienst of product te uiten!

Loodrecht Reclame is gevestigd in Hardenberg, Overijssel. Hier hebben we ons eigen kantoor met alles wat we maar nodig hebben om ons vak te kunnen uitoefenen; reclame maken! Vanuit ons reclamebureau verrichten wij ontwerpwerkzaamheden voor met name bedrijven in Hardenberg, Overijssel, maar iedereen is welkom bij ons reclamebureau in Hardenberg, Overijssel.

Contact opnemen

Heb je interesse in onze diensten? Voor advies, grafische ontwerpen of een volledige service kun je contact met ons opnemen door te bellen naar 0523-745343 of je kunt mailen naar info@loodrechtreclame.nl. Liever een WhatsApp sturen? Dat kan naar 06-51465246. Als je een vraag hebt mag je altijd contact opnemen. Wij helpen je zo goed als we kunnen!