LedsLink.nl Online

LedsLink.nl Online

28 jun

De toekomst in display reclame! Wij presenteren u met trots het LedsLink Experience 430 scherm!

Het product.


De LedsLink Experience 430 is een ledscherm van +/- 55 cm breed en bijna twee meter hoog. Dit product kan ingezet worden om stopkracht te creëren of om een specifiek product of dienst beter onder de aandacht te brengen bij een potentiële klant.

Hoe het werkt.

Het LedsLink Experience 430 ledscherm wordt gevoed door een 220 volt aansluiting, daarnaast is er een datadrager nodig om beeld te genereren. Bij iedere bestelling wordt een LinkBox (een soort mini computer) geleverd waarmee foto’s en video’s op afstand door de gebruiker te beheren zijn. Hiervoor is overigens wel een internetverbinding nodig.

Leds Link.

De LedsLink Experience 430 kan afbeeldingen en video’s (zonder geluid) weergeven. Daarnaast kunnen er meerdere schermen aan elkaar gekoppeld worden om op deze manier een hele videowall te creëren waar uw product of dienst op gepresenteerd kan worden.

De meerwaarde.


Het LedsLink Experience 430 ledscherm is een echte eyecatcher
in iedere winkel, showroom, horecagelegenheid of op events en beurzen. Naast dat dit product keihard stopkracht genereert én het wauw effect creëert, genereert dit scherm echt awareness voor het product of dienst welke u aanbiedt!

Creëer stopkracht!

Speciaal voor de Retail

Laat uw potentiële klant uw winkel niet voorbijlopen, val op in de winkelstraat met een scherm van LedsLink in de etalage. Of plaats een LedsLink Experience 430 ledscherm bij het product wat u wilt verkopen.

Speciaal voor de Horeca

Laat uw potentiële klant uw horecagelegenheid niet voor-
bijlopen, val op met een scherm van LedsLink. Of plaats een Leds-
Link Experience 430 ledscherm in uw zaak om hier meer exposure te krijgen.

Speciaal voor Beurzen

Laat uw potentiële klant uw beursstand niet voorbijlopen en creëer die stopkracht met een scherm van LedsLink! Wist u dat beursbezoekers tot wel 80% van de beursstands voorbijlopen zonder te stoppen?

 

 

Retail
Beurs dubbel Scherm
Ingang-Balie
Horeca

Creatieve
Reclamemakers

De kracht van reclame is herhaling, hoe vaker iets herhaald wordt hoe beter het blijft hangen, wij kunnen ervoor zorgen dat uw reclameuitingen herhaaldelijk te zien zijn bij uw doelgroep.

Nu contact opnemen
annemarieke
marcel
Ga naar de homepage van Loodrecht Reclame

Ontvang onze nieuwsbrief: