Ledschermen LedsLink

Ledschermen LedsLink

28 jun

 

Ledschermen LedsLink

Na een aantal maanden van voorbereiding achter de schermen, konden we afgelopen dinsdag onze ledschermen presenteren op De Netwerkvloer in het FC Emmen stadion. Een zeer warme, maar geslaagde dag met veel interesse uit verschillende branches voor onze schermen.


Leds Link Experience 430
LedsLink is een nieuw merk van Loodrecht Reclame. Loodrecht Reclame is het full-service reclamebureau. Loodrecht Reclame biedt LedsLink Experience 430 aan. Via deze ledschermen zet u uw product of acties/promoties op een creatieve en krachtige manier in. LedsLink Experience 430 screens zijn dé toekomst in Display Reclame! Met de Ledslink ledschermen creëert u de meest optimale klant- en productbeleving in elke indoor omgeving. De LedsLink Experience P3.0 screens zijn uiterst geschikt te gebruiken op beurzen, bij presentaties, in (winkel-)etalages, bij bedrijfsevenementen of als eyecatcher in uw horecagelegenheid.

De Experience 430 screens beschikken over een zeer hoge beeldkwaliteit. Daarnaast zijn de ledschermen voorzien van Ledslink Mediabox software, waardoor deze op afstand te bedienen is en de content makkelijk te beheren zijn. Ledslink kan ervoor zorgen, dat op basis van uw wensen en behoeften, professionele content op de schermen geplaatst wordt. Dit kan gaan om zowel stilstaand als bewegend beeld en kan op afstand toegepast worden.
De LedsLink Experience 430 zijn in te zetten als een opzichzelfstaand scherm, maar kan ook omgetoverd worden tot bijvoorbeeld een complete videowall door meerdere schermen (max. 10 schermen) aan elkaar te koppelen. Doordat de Experience P3.0 screens met elkaar linkable zijn, kunt u deze op verschillende creatieve manieren inzetten, zonder dat ze aan elkaar vast gemaakt hoeven te worden. Dit maakt de LedsLink Experience P3.0 uniek in de markt.

De Experience 430 screens kunt u kopen, huren of leasen.

Met LedsLink brengt u uw product of merk optimaal en blijvend in beeld.

 

IMG_1051
IMG_1050
IMG_1049
IMG_1048
IMG_1047
IMG_1045

Creatieve
Reclamemakers

De kracht van reclame is herhaling, hoe vaker iets herhaald wordt hoe beter het blijft hangen, wij kunnen ervoor zorgen dat uw reclameuitingen herhaaldelijk te zien zijn bij uw doelgroep.

Nu contact opnemen
annemarieke
marcel
Ga naar de homepage van Loodrecht Reclame

Ontvang onze nieuwsbrief: