Onze online showcase

Bekijk de details van onze klanten

Wij zijn Loodrecht Reclame, een full-service reclame bedrijf. Iedere dag zijn wij bezig om onze klanten te helpen op het gebied van reclame en promotie, dit met als doel om onze klanten blijvend in beeld te brengen bij de juiste doelgroep. Hierdoor willen we op een toegankelijke manier toegevoegde waarde creëren op het gebied van communicatie en public relations.

Wanneer u iets wilt laten ontwerpen bij een bedrijf, bijvoorbeeld een logo of autobelettering, dan is het belangrijk om na te gaan of het werk van dat bedrijf wel aansluit op uw behoeften. Om inzichtelijk te maken wat Loodrecht Reclame zoal doet, hebben wij een deel van ons werk in kaart gebracht.

Neem een kijkje in ons klantenportfolio, hierin vindt u een deel van het door ons geleverde werk.

Product 2

Saxenburgh Groep Roll-up banners

Saxenburgh Groep was toe aan nieuwe roll-up banners
Lees meer
Davino

Davino Hair and More

Sinds de start van Davino Hair and More zijn wij betrokken bij de uitvoering van de marketing en alle reclame-uitingen. We hebben een strak en bijpassend logo ontworpen.
Lees meer
autobestickering

Bakkerij Borgman

Nieuwe Peugeot Partner voor Bakkerij Borgman
Lees meer
Product Fietslampjes

Saxenburgh Groep, Week van de Zorg

Mooi gevarieerd scala aan promotieartikelen voor de Week van de Zorg.
Lees meer
Product

Saxenburgh Groep

Het kan niemand ontgaan zijn dat de bouw van het nieuwe ziekenhuis flink vorderd.
Lees meer
Logo_klein

Meenhuis Schadeherstel

Wij hebben voor Meenhuis Schadeherstel het logo ontworpen.
Lees meer
Header

Kremer Keuken Montage

De monteurs van Kremer Keuken Montage zijn weer prima In Beeld
Lees meer
catalogus 1

Jerrink Verhuur

Voor Jerrink Verhuur en Catering hebben we de nieuwe catalogus ontworpen en geleverd. De catalogus heeft een geheel nieuwe look gekregen.
Lees meer
Saxenburgh Groep

Saxenburgh Groep

We werden door Saxenburgh Groep gevraagd om een advertentie te plaatsen. Later bleek echter dat er behoefte was aan volledige verzorging van een advertentiecampagne.
Lees meer
Kremer afbouw

Kremer Afbouw

Voor deze klant hebben we behalve visitekaartjes en autobestikkering vooral véél bedrijfskleding verzorgd; jassen, shirts en mutsen, allemaal keurig voorzien van het bedrijfslogo.
Lees meer
Bakkerij Borgman

Bakkerij Borgman

Iedereen kent deze bakkerij als “Bakkerij Olsman”, maar na de overname werd het tijd om de nieuwe naam Bakkerij Borgman te gaan gebruiken.
Lees meer
Kremer Keukenmontage

Kremer keukenmontage

Voor Kremer Keukenmontage hebben we als eerst visitekaartjes voor de monteurs ontworpen, deze past bij de huisstijl van De Mandemakers Groep.
Lees meer
Autorijschool Jolanda

Autorijschool Jolanda

Voor Autorijschool Jolanda hebben wij onder andere het logo ontworpen. We hebben de huisstijl vastgelegd en bewaken deze huisstijl.
Lees meer
Raterink

Raterink Cafetaria De Krim

Cafetaria Raterink was dringend toe aan een vernieuwde huisstijl. Naast dat we het logo hebben opgefrist, zijn er ook stempel kaarten met stempels ontworpen.
Lees meer

Creatieve
Reclamemakers

De kracht van reclame is herhaling, hoe vaker iets herhaald wordt hoe beter het blijft hangen, wij kunnen ervoor zorgen dat uw reclameuitingen herhaaldelijk te zien zijn bij uw doelgroep.

Nu contact opnemen
annemarieke
marcel
Ga naar de homepage van Loodrecht Reclame

Ontvang onze nieuwsbrief: