Bedrijfskleding laten ontwerpen?

Bedrijfskleding laten ontwerpen? Dan bent u bij Loodrecht Reclame aan het juiste adres. Bedrijfskleding is belangrijk voor de uitstraling van uw bedrijf. Ook zorgt bedrijfskleding voor een groepsgevoel binnen uw bedrijf. Kies voor de kwaliteit van Loodrecht. Loodrecht Reclame biedt nog meer middelen om het voor u makkelijker te maken.

Wilt u meer weten over het laten ontwerpen en laten bedrukken van bedrijfskleding? Neem dan gerust eens contact met ons op.

Bedrijfskleding Bestelsysteem 

Naast het bedrukken van bedrijfskleding bieden wij nog meer. Wij bieden namelijk een bestelsysteem aan voor u en uw personeel, waarin zij zelf in kunnen loggen en bedrijfskleding kunnen bestellen. U kunt per werknemer een bedrag vaststellen en de medewerker kan zelf aangeven wat hij of zij nodig heeft! Zo kunt u zich met andere zaken bezighouden én hoeft u geen kleding op voorraad te houden!

U kunt het bedrukking van uw bedrijfskleding perfect combineren met bijvoorbeeld het beletteren van uw bedrijfswagen, of het aanschaffen van ons reclame en promotie pakket. Dit alles bieden wij in de hele regio aan, of het nou Assen, Enschede of Zwolle is, Loodrecht staat voor u klaar!

Uitgebreide dienstverlening

Onze dienstverlening is erg breed. Om u een beter beeld te geven hebben wij de volgende producten/diensten geformuleerd:

  • Nieuwe Huisstijl
  • Huisstijl opfrissen
  • Bedrijfskleding ontwerp en bedrijfskleding bedrukken
  • Autobestickering

Heeft u vragen, wilt u een offerte aanvragen of een afspraak inplannen? Neem dan gerust eens geheel vrijblijvend contact met ons op.

bedrijfskleding-hardenberg

Creatieve
Reclamemakers

De kracht van reclame is herhaling, hoe vaker iets herhaald wordt hoe beter het blijft hangen, wij kunnen ervoor zorgen dat uw reclameuitingen herhaaldelijk te zien zijn bij uw doelgroep.

Nu contact opnemen
annemarieke
marcel
Ga naar de homepage van Loodrecht Reclame

Ontvang onze nieuwsbrief: