Drukwerk / Promotiemateriaal

Loodrecht Reclame is gespecialiseerd in het promoten van uw dienst(en) of product(en). Door onze ervaring hebben wij alles in huis om (online) publicaties te verzorgen en hebben wij een breed scala aan drukwerk promotiemateriaal. Op het moment dat er een budget is, kan er een uitgebreide marketingcampagne opgezet worden. Dit aan de hand van allerlei originele promotieactiviteiten en promotiemiddelen.

Denk hierbij onder andere aan:

  • Folders
  • Brochures
  • Abris
  • Online banner sets
  • Vlaggen en beachvlaggen
  • Gevelreclame
  • etc.

Door deze aanpak zorgen wij ervoor dat u als bedrijf altijd zichtbaar bent en blijft voor de klant! Bent u geïnteresseerd in ons drukwerk en promotiemateriaal? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan.

Verschillende pakketten

Wij bieden verschillende pakketten aan waarmee we uw doelgroep continu in contact laten zijn met uw bedrijf.

Dit houdt in dat we voor uw bedrijf een logo kunnen ontwerpen en een complete huisstijl kunnen implementeren.

  • Drukwerk promotiemateriaal

Het tweede pakket is het reclame/promotie pakket, hier zorgen we voor het promoten van uw producten en diensten. Dit door middel van bijvoorbeeld folders, kranten en posters.

Als laatste pakket bieden wij het mediaplanning pakket aan. Samen stemmen wij uw behoefte en budget af, waarna wij vervolgens al uw zorgen uit handen nemen. Eerst wordt er onderzoek gedaan naar het bereik van de media. Vervolgens wordt een contentkalender gemaakt. Loodrecht zorgt ervoor dat deze planning uitgevoerd wordt.

Wilt u meer weten? Vul dan gerust ons contactformulier in! Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Promotie in de gehele regio of in heel Nederland?

Loodrecht Reclame is gevestigd in Hardenberg, echter zijn wij in de gehele regio actief! Of u nu in Assen, Enschede of Zwolle zit, wij helpen u graag! Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Kijk dan eens naar ons klantenportfolio. Hier vind u een deel van onze opdrachtgevers en de resultaten.

Naast drukwerk promotiemateriaal kunnen wij ook de belettering op uw bedrijfswagen verzorgen. Zo kunnen wij uw logo vernieuwen of zelfs helemaal opnieuw ontwerpen en deze op uw bedrijfswagen vormgeven.

Vraag direct, geheel vrijblijvend, een offerte aan! Dan nemen wij binnen een werkdag contact met u op.

drukwerk-hardenberg

Creatieve
Reclamemakers

De kracht van reclame is herhaling, hoe vaker iets herhaald wordt hoe beter het blijft hangen, wij kunnen ervoor zorgen dat uw reclameuitingen herhaaldelijk te zien zijn bij uw doelgroep.

Nu contact opnemen
annemarieke
marcel
Ga naar de homepage van Loodrecht Reclame

Ontvang onze nieuwsbrief: