Mediaplanning laten maken

Loodrecht Reclame gelooft erin dat de kracht van reclame herhaling is! Hierbij kan mediaplanning een belangrijke rol spelen. Dankzij bijvoorbeeld sociale media is het mogelijk om gratis te adverteren. Dit betekent echter wel dat het belangrijk is een goede planning te maken zodat het optimale resultaat behaald kan worden. Loodrecht is hierin gespecialiseerd. Wij kunnen een complete contentplanning voor u ontwikkelen en deze uitvoeren!

Loodrecht Reclame is gevestigd in Hardenberg, echter zijn wij werkzaam in de hele regio! Of u nu in Assen, Zwolle of Enschede zit, Loodrecht staat voor u klaar! Bent u geïnteresseerd in onze mediaplanning? Vraag dan een offerte aan. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Hoe wij werken

Samen met u stemmen wij uw persoonlijke behoefte af op uw budget. Op basis hiervan doen wij onderzoek naar het bereik van diverse online én offline media. Dit geeft een schatting van de kosten. Na uw goedkeuring ontwerpen wij een contentkalender. Deze wordt gebruikt om duidelijk te maken wanneer wat, waarop geplaatst wordt. Doordat hierbij herhaaldelijk content wordt geplaatst, is de doelgroep en uw klant voortdurend in contact met uw bedrijf!

Bij vragen kunt u gerust ons contactformulier invullen, dan nemen wij binnen een werkdag contact met u op.

mediaplanning-laten-maken

Creatieve
Reclamemakers

De kracht van reclame is herhaling, hoe vaker iets herhaald wordt hoe beter het blijft hangen, wij kunnen ervoor zorgen dat uw reclameuitingen herhaaldelijk te zien zijn bij uw doelgroep.

Nu contact opnemen
annemarieke
marcel
Ga naar de homepage van Loodrecht Reclame

Ontvang onze nieuwsbrief: