Website laten ontwerpen?

Als mensen een product of dienst willen afnemen, begint de zoektocht 99 van de 100 keer online. In de meeste gevallen wordt de zoekmachine van Google gebruikt en wordt de gewenste dienst of het gewenste product ingevoerd. Uw website zal voor de meeste (nieuwe) klanten de eerste kennismaking zijn met uw bedrijf. Dit moet dus niet onderschat worden, u kunt immers maar een keer een eerste indruk achterlaten.

Om te laten zien wat uw bedrijf inhoudt en waar uw bedrijf voor staat, is het belangrijk dat uw site de juiste uitstraling heeft. En dit is niet alleen belangrijk voor potentiƫle klanten, maar ook voor uw bestaande klanten. Deze willen graag op de hoogte gehouden worden van nieuwe producten of diensten.

Zoekt u een bedrijf die deze aspecten op kan pakken en zo het maximale uit uw website kan halen? Kies dan voor Loodrecht Reclame, vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Uw website goed vindbaar voor uw klanten

Een mooie website is een goed begin, maar het belangrijkste is dat uw website vervolgens goed vindbaar is voor uw doelgroep. Een mooie website heeft immers geen nut zonder bezoekers. Loodrecht Reclame zorgt ervoor dat uw website ontworpen wordt, en daarnaast ook geoptimaliseerd wordt voor Google. Dit heet zoekmachine optimalisatie. Ook kan zoekmachine adverteren ingezet worden. Online adverteren op Google kan resulteren in meer websitebezoekers.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw website bij Loodrecht Reclame? Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Website mobiel vriendelijk

De websites die Loodrecht ontwerpt zijn volledig mobiel responsive, dit houdt in dat het uiterlijk en het ontwerp van de website meeveert met het scherm waar deze op weergegeven wordt. Zo is de website altijd optimaal zichtbaar, leesbaar en werkbaar ongeacht het scherm waar deze op weergegeven wordt.

Of dit nu een mobiele telefoon, een tablet, een laptop of een smart tv is. De website ziet er altijd 100% goed uit.

Wilt u een nieuwe website laten ontwerpen? Neem dan gerust eens contact op met de specialisten van Loodrecht reclame.

website-laten-maken-hardenberg

Creatieve
Reclamemakers

De kracht van reclame is herhaling, hoe vaker iets herhaald wordt hoe beter het blijft hangen, wij kunnen ervoor zorgen dat uw reclameuitingen herhaaldelijk te zien zijn bij uw doelgroep.

Nu contact opnemen
annemarieke
marcel
Ga naar de homepage van Loodrecht Reclame

Ontvang onze nieuwsbrief: