Huisstijlpakket Basis

Past uw huisstijl nog volledig bij uw bedrijf? Sluit uw logo nog 100% aan bij de kernwaarde van uw organisatie? Of bent u starter en heeft u nog helemaal geen logo en of huisstijl? Een goed en professioneel logo is in veel gevallen extreem belangrijk voor de eerste indruk die uw bedrijf maakt.

Uw logo in combinatie met uw huisstijl moet eigenlijk in één keer uitstralen waar het bedrijf voor staat. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van huisstijl en of logo ontwerp? Neem dan gerust eens contact met ons op, samen kunnen we dan de mogelijkheden bekijken en bespreken.

bedrijfskleding-hardenberg
auto-beletteren-hardenberg
Davino

Wat zit er in het basis huisstijlpakket?

Speciaal voor bedrijven die een logo en huisstijl willen laten ontwerpen bieden we op maat gemaakte pakketten aan. Met een Huisstijlpakket Basis bent u klaar voor de start.

  • Ontwerp van logo, visitekaartje en briefpapier
  • Kiezen uit 2 ontwerpen van je logo, de huisstijlelementen en visitekaartje
  • Visitekaartje krijgt dubbelzijdig ontwerp naar wens
  • Kiezen uit 2 kleurvarianten van de door jouw gekozen huisstijl
  • Het briefpapier wordt ontworpen op basis van het door jouw gekozen ontwerp voor het visitekaartje. Het briefpapier is ook te gebruiken voor facturen en offertes.
  • Persoonlijke intake en presentatie
  • Inclusief drukwerkpakket BASIS

Bestel dit basis huisstijlpakket nu voor slechts € 749.-

Creatieve
Reclamemakers

De kracht van reclame is herhaling, hoe vaker iets herhaald wordt hoe beter het blijft hangen, wij kunnen ervoor zorgen dat uw reclameuitingen herhaaldelijk te zien zijn bij uw doelgroep.

Nu contact opnemen
annemarieke
marcel
Ga naar de homepage van Loodrecht Reclame

Ontvang onze nieuwsbrief: