Wie zijn wij

Wij zijn Loodrecht Reclame, het full-service reclamebedrijf in Hardenberg. Onze missie is uw bedrijf blijvend in beeld brengen bij uw doelgroep. Dit doen wij door middel van het inzetten van de juiste producten en diensten die nodig zijn om dit doel voor uw bedrijf te realiseren. Wij adviseren, ontwerpen en maken vervolgens een kanaalselectie op maat. Kortom, Loodrecht Reclame regelt uw reclame en promotie activiteiten van A tot Z.

Loodrecht Reclame wordt gerund door Annemarieke de Leeuw en Marcel Scholten, beiden met een grafische achtergrond. Toen zich de gelegenheid voordeed om gezamenlijk een reclamebureau te starten, hoefden we niet lang na te denken; allebei wilden we onze grafische kennis en ervaring verder ontwikkelen.

En zo ontstond Loodrecht Reclame! Wij gaan met veel plezier voor u aan het werk en doen er alles aan om uw klanten duidelijk te maken waar ze moeten zijn!

team-loodrecht
Group 3
visual-01

Creatieve
Reclamemakers

De kracht van reclame is herhaling, hoe vaker iets herhaald wordt hoe beter het blijft hangen, wij kunnen ervoor zorgen dat uw reclameuitingen herhaaldelijk te zien zijn bij uw doelgroep.

Nu contact opnemen
annemarieke
marcel
Ga naar de homepage van Loodrecht Reclame

Ontvang onze nieuwsbrief: